forest-lumber-stacked-wood-6088.jpg

Houtverkoop

Tijdens ons Houthakkersweekend in december krijgen wij toestemming van de boswachter van Brabants Landschap om hout te hakken op de Strabrechtse Heide. Dit doen wij gezamenlijk met onze oudere leden en kappen alle bomen nog ouderwets met een bijl. Wel worden de grote stammen klein gezaagd met een motorzaag. Van een deel van deze houtopbrengst kunnen wij met onze vereniging heel het jaar vuur stoken, het andere deel is beschikbaar voor de verkoop.

Omdat wij elk jaar een ander stuk bos aangewezen krijgen kunnen wij niet van tevoren zeggen wat voor soort hout het is, meestal is het een mix van berken en dennenhout. Let erop dat dit hout vers uit de bossen komt en dus nog eerst moet drogen voordat u het kunt stoken. Ideaal om thuis de houtvoorraad mee aan te vullen dus.

Op het moment dat u dit hout wil kopen en er geen voorraad meer aanwezig is dan komt u op de koperslijst te staan en nemen wij contact met u op wanneer er weer hout beschikbaar is.

Ons hout kost 30 euro per kuub, u moet het wel zelf komen ophalen. Bezorgen kunnen wij alleen tijdens het hakken op 27, 28 en 29 december en alleen in overleg.

Bent u geïnteresseerd vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam
Aantal kuub hout *